Пръстен с AI

Нов Пръстен с изкуствен интелект – WIZPR Ring

WIZPR Ring е първият от своя вид AI-powered smart ring, който позволява на потребителите да се свързват с AI-точки и виртуални асистенти на естествен глас. Това е новаторски продукт, разработен от VTouch Inc., една от водещите компании в областта на AI/deep learning.

Характеристики

WIZPR Ring има поддръжка за английски, испански, френски, корейски, германски и японски език, което прави услугата по-функционална и по-включваща. Това позволява на потребителите да говорят и да получават отговори в своя предпочитен език.

Особености

WIZPR Ring е проектиран да отговаря на близки разговори и да фильтрира фонен шум, за да отговаря само на близки разговори. Той може да се активира чрез трикратен натиск на бутона или чрез поставяне на лицето върху пръста. Потребителите могат да се свързват с различни AI-асистенти, като ChatGPT, Gemini и други, чрез смартфонното приложение на WIZPR.

Награди и признание

WIZPR Ring е спечелил наградата за „Иновация“ на CES 2024, ознаменувайки потенциала на AI-powered wearable technology.

Цена и достъпност

WIZPR Ring е достъпен за предварително финансиране чрез Kickstarter кампания, с цена 139 долара за ранни поръчки, която ще нарасне до $199 долара.

Резюме

WIZPR Ring е AI-powered smart ring, който позволява на потребителите да се свързват с AI-точки и виртуални асистенти на естествен глас. Този новаторски продукт е разработен от VTouch Inc. и е спечелил наградата за „Иновация“ на CES 2024. WIZPR Ring се достъпва за предварително зареждане чрез Kickstarter кампания, с цена 139 долара за ранни поръчки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *