A+ A A-

Реклама

Лято 2021 – жилетки за хладните вечери

Лято 2021. Не пропускайте да оставите в летния си гардероб по някоя и друга жилетка за хладните вечери, най-вече към края на лятото. Модата за пролет-лято 2021 диктува така наречените жилетки “over size” или секси размъкнатите широки връхни дрешки. Те лесно могат да се комбинират например с тесен панталон или дънки и могат да ви обгърнат в меката си прегръдка като ви предпазят и от морския бриз и от някоя по-хладна вечер в града или планината.

Лято 2021 – жилетки за хладните вечери


Разкроени панталони и чарлстон. Когато говорим за модните тенденции през лято 2021 г., не е възможно да остане незабелязано връщането на 70-те години. Ресните по чантите, летните ботуши и разкроените панталони, както и тези тип чарлстон, ще бъдат сред задължителните атрибути, които не трябва да липсват във всеки гардероб.

Лято 2021  – завръщането на кожата, ресните е чарлстона

 

Минижупи и широки поли – модата винаги ни поднася големи контрасти в сезоните си и тенденциите за лято 2021 не са изключение. Топлото завръщане на тесните и шеметни минижупи е придружено от меките и широки разкроени поли, чиято поява беше загатната още миналото лято. Те варират от флорални до черно-бели, на геометрични фигури или райета, всичко, което въображението ви може да пожелае.

Ризи

Ето че след  70-те години, идва ред на появата на азиатския стил, с меки цветове и широки ризи, подобни на кимона, които могат да се носят със или без колан. Дори и най-вталените ризи, перфектно се комбинират с дънки и панталони и същевременно ви даряват с прохлада лъхаща от естествените материи, от които са направени.
 

Дънкови гащеризони

Дискриминирани за дълго време и свързани единствено с майчинството дрешки, това лято 2021 дънковите гащеризони остават  всекиго без думи с триумфалното си завръщане. Скъсани и протъркани от вида „ърбан стайл”, комбинирани с екстравагантни бижута, високи токчета, кецове, сандали и с малки джобчета, те смело чертаят ежедневието съчетавайки модното с удобното. Специално за любителите на денима!


Шлифери

Да, това са шлифери! Водени от миналото по-скоро хладно лято, най-големите международни дизайнери са въвели в своите колекции леки шлифери, често от коприна, така че да съответстват напълно на лятната визия. Едно бляскаво модно предложение, което да ни предпази от студа, без да ставаме жертва на модата.


Прилепнали рокли

Не на последно място, през това лято 2021 остава на челно място прилепналата класическа тясна рокля. Перфектна е за всички официални поводи, тъй като е един изискан тоалет, но заедно със съответните бижута или аксесоари може да добие и закачлив вид и да послужи както за официална вечеря, така и за нощ в дискотеката или дори за градинско парти с подходящата шапка и обувки. Този вид рокли е сред лидерите за този сезон, които не можете да пропуснете.

 

Автор: Алфабрайдс