A+ A A-

Реклама

Parfois и Calzedonia сезон пролет 2017

Португалската модна марка Parfois, представя нова колекция от аксесоари за пролетта на 2017 г. Ние сме сигурни, че ще харесате тази колекция! 
За предстоящия горещ сезон дизайнерска марка Parfois предлага неустоими модни аксесоари, детайлите по които са били вдъхновени от флората и фауната в комбинация със стила минимализъм. Всички апликации, които са на вплетени в модните аксесоари, са вдъхновени от сезона пролет и младежката свежест, която идва с това време на годината. Що се отнася до цветовете, марката предлага за пролетта пастелни тонове като зелени и червени тонове, които винаги се ни носят за удоволствиет и щастие.

Когато говорим за избора на материали, както винаги, марката използва мед, сребро и естествено крокодилска кожа. Минималистичните модни аксесоари от новата колекция са украсени с интересни текстури и метални детайли.

Вижте рекламната фотосесия и снимки от пролетна колекция на марката Parfois в техния сайт!

Вече идва лято и повечето модни марки вече предстят своите предложения за пролет / лято 2017.

Една от марките, Calzedonia, вече ни позволява да видим най-новите й предложения бански за летния сезон.

Предстои лятото - най-щастливият период от годината, като винаги предстои пътуване през различни култури, направления и тенденции. Италианската марка отново е вдъхновена от различни култури. В действителност, колекцията ни представя типичните живи цветове за далечни страни от Африка, или Мексико и Япония. В допълнение, марката е посветена на сливане на стиловете и можете да намерите уникални детайли, като скъпоценни камъни и перли. 

Както можете да видите в сайта им, ще намерите и бански костюми с типичните флорални мотиви в ярки цветове. Линията на банските костюми е стил Tropic и включва бански костюми с щампи на тропически плодове и растения в флуоресцентни цветове, както и бански, които са украсени с пайети и бродерии. Друга линия на бански колекции от Caldezonia е Копакабана, която отдава почит на Рио де Жанейро. В допълнение, италианската марка предлага колекция Ривиера, която е вдъхновена от италианската Ривиера и духа на шейсетте години. 

Източник: https://stylezone.bg/