A+ A A-

Изпитайте вашето въображение с калъфка за възглавница с декорация по ваш избор

Принципно, декоративните калъфки за възглавници се използват за декоративни възглавници. По-този начин те украсяват интериора, независимо дали са разхвърляни върху леглото или са на дивана, фотьойла или на други подходящи места. Може обаче да искате калъфка за възглавница с декорация, която ще използвате, за да изразите вашия личен стил, сякаш искате да кажете нещо, преди да си легнете да спите.

 

Ако искате да имате декоративни калъфки за възглавници, които да сменявате често и те да са това, което искате да изразите в леглото ви, трябва да мислите различно. Оставете настрана декоративните калъфки за малките възглавнички, които са част от декора в дома ви. Защото декоративна калъфка на вашата възглавница за сън трябва да ви бъде удобна и декорацията й да не ви пречи докато спите.

 

Най-модерният начин за украсена калъфка за възглавница е чрез комплект спално бельо 3Д, където възглавницата като изображение съдържа част или е умален модел на цялото изображение върху чаршафа или плика за завивките. Не е задължително обаче да търсите модерно изображение и картинка на възглавницата. Има достатъчно класически методи, които могат да предадат страхотна декорация на вашите калъфки за възглавници. Такива са:

 

-          Бродерия за калъфки за възглавници, която може да изписва вашето име, или надпис пожелание за лека нощ; бродерията елегантно вплита надписа, посланието, картинката дори, така че да не се усеща при спане

-          Дантели за калъфки за възглавници, дантелите винаги са били по-скоро женски аксесоар за украса, така че много дами ги избират с финес и стил, който да предадат в декора на спалнята.

 

-          Луксозни калъфки за възглавници, много луксозни калъфки възглавници се произвеждат с изображения в 3D стил или имат дизайн със скосени ъгли, с фини прорези на повърхността и интересни декорации, които могат да станат част от декора в спалнята ви.