A+ A A-

Технология в санитарния фаянс – тоалетна чиния без характерния ръб

Вода, която се разлива свободно по чинията, по хигиенична тоалетна и плюс за естетиката

 

Много е лесно човек да види даден продукт като реклама, но по-трудно е да го реализира за себе си, особено ако е нов, различен като конфигурация и излъчване. В случая, за обзавеждането за баня, производителите на санитарен фаянс предлагат много практично, хигиенично и пестящо пари решение.

 

Много производители на санитарен фаянс насърчават потребителите да купуват тоалетни за баня, биде, мивки за баня, смесители за баня от ново поколение. Идеята да се препроектира модела на тоалетната чиния, така че да отговори на съвременните изисквания е много добра. Тя отчетливо носи естетическа полза, променя възприятието ни за санитарния фаянс, прави почистването по-лесно и хигиената по-достижима.

 

Все пак говорим за санитарен фаянс, тоалетна чиния, която е деликатен уред в банята и около нея и вътре в нея се събират много бактерии. Чрез премахването на така характерния ръб, под който обикновено се слагат ароматизатори при традиционните тоалетни чинии, се постига следното: пести се вода за почистване на тоалетната чиния, хигиената се довежда до почти оптимален вариант и се намалява използването на химически детергенти – често отровни за човешката кожа и организъм.

 

 

Бърза и тиха, новата система за тоалетна чиния без ръб, изхвърля струята на водата под определен ъгъл с максимално налягане, за да гарантира тотално измиване. Дори да не стигне този модел до вас. все повече санитарен фаянс от ново поколение се произвежда така, че с по-малко вода да постига повече резултат, в почистването. Не чакайте, ами го реализирайте и във вашата баня.