A+ A A-

Реклама

Дрехите и аксесоарите, които винаги ще останат на мода

Всеки знае, че модерното се носи. Има обаче някои класически дрехи, които винаги ще си останат на мода. Когато и по какъвто и да е повод да ги извадим от гардероба винаги ще направим сензация с тях.

Маратонките и кецовете винаги ще си останат актуални. Те са много подходящи за неофициални събития. Все пак няма да се понесете на високи обувки в парка, нали? Заложете на ярки цветове, които да се съчетават с облеклото ви и ще зашеметите всеки около вас.

Маратонките се носят още от 50- те години на миналия век и до ден днешен те са модерни. Освен това, започна да се завръща и ретро стила, така че ако имате стари скъсани дънки или нещо друго,  облечете го и заедно с маратонките ще сте модерни.

Колкото до дамската чанта, ако събитието позволява, можете да я смените с раница. Така после ще съберете нещата си на едно място и ще се чувствате комфортно и удобно.

За неформална среда суитчерът е идеален.   Той осигурява сигурна защита от студ и дъжд.  Заложете на меките и топли цветове.

Чадърът е перфектната защита от дъжда. А ако си падате по-елегантен стил, то той ще е чудесен  аксесоар. Не говорим за евтините китайски чадъри, които можете да видите на всеки ъгъл, а наистина за един скъп и елегантен чадър.

Сандалите са една от най-нежните обувки.  Дизайнерите смятат, че отворените сандали не са подходящи за офиса или бизнес среща. Тях запазете за улицата и разходките в парка.

Всички тези дрехи и аксесоари могат да се носят по всяко време на годината. Не забравяйте, че трябва да са чисти и да ухаят на свежест, ако ги изваждате след дълъг престой в гардероба.  Ако нямате модерна пералня, винаги можете да вземете кредит без лихва за домакинството и да си вземете най-новия модел. Бъдете стилни и чаровни във всяка една ситуация.