A+ A A-

Реклама

Пари на мига от Кредирект

Нуждаете ли се от пари на мига?

Трябва ли да покриете непредвидени разходи, възникнали през настоящия месец, за които не сте подготвени?

Достигнали ли сте до сериозен дисбаланс между приходи и разходи?


Решение на вашия проблем вече има и то се нарича бързи кредити само срещу лична карта.

Ако ви е изненадала надутата сметка за ток или пък ви се е наложило да платите лечение за себе си или своите близки, то изключително удобната и лесна процедура за получаване на пари на заем от небанковите кредитни компании е именно за вас. Така вие можете само със своята лична карта без каквото и да било доказване на доходи или осигуряване на поръчители да получите нужните ви пари веднага или поне в рамките на 20 минути.

Ако искате всичко да стане още по-бързо, то можете да се възползвате от удобството на интернет и да кандидатствате за бърз заем директно на страницата на Кредирект ( компания за бързи кредити ). След като веднъж сте попълнили и изпратили краткия формуляр, то служител на компанията ще се свърже с вас до минути и ще ви информира за одобрението ни да ви отпуснем нужните средства.

Възползвайте се от уникалните за страната условия, които Кредирект ви предоставя и станете един щастлив човек, благодарение на невероятната социална функция, която бързите заеми имплементират за обществото.

Ако сте нов или лоялен клиент на компанията ще можете да се възползвате от страхотни преференции при отпускането на вашия кредит, а съществува и възможност, която да ви предостави пари на заем без лихва, ако срокът за погасяване е до 15 дни, а размера на сумата до 600 лева.

Освен всичко останало получавайки безлихвения бърз кредит от Кредирект дори да го просрочите, то лихва за 15-те дни гратисен период няма да бъде начислявана, а това мислим е страхотно удобство за хората, които се нуждаят спешно от пари на мига.