A+ A A-

Бизнес и финанси

Кандидатстване през сайт за сравняване на кредити

Кандидатстване за бърз кредит през сайта podkrepa.eu

Уебсайтът podkrepa.eu е тип онлайн каталог, съдържащ подробна информация за финансово-кредитните услуги извън банковия сектор. Чрез него кандидатите за кредит могат да се ориентират за кредитните продукти, предлагани понастоящем на пазара от водещите небанкови финансови организации. В каталога са включени и продукти и услуги на някои известни банкови и небанкови институции като: Вивус, Фератум, Кредисимо, Вива кредит и други, опериращи на българския пазар, но става дума за онази част от портфолиото им, която е извън традиционните финансови решения. Необходимостта от подобен сайт е продиктувана от все по-растящото търсене на бързите кредитни решения.

Всеки човек стига до момент, когато се изправя пред спешна необходимост от средства, защото не можем да планираме всичко. Тогава най-бързият и лесен ход е търсенето на заем от т.нар. фирми за бързи кредити. Така парите могат да бъдат усвоени в рамките на няколко часа след одобрението на кредита. А самото одобрение идва за минути. Това е опция обаче, когато става дума за по-малък заем за относително по-кратък период на погасяване. Например за суми до 5000 лв. небанковите кредитни институции са подходящият изход. Най-често обаче търсените от такива компании средства са в размер до 1000 лв. за кредитен продукт с погасяване на вноски и до 400 лв. за кредит до заплата. Популярността на последния расте, защото най-срещани са финансовите затруднения преди получаването на дохода от трудовата дейност.

Сайтът podkrepa.eu съдържа пространна информация и по категории кредити, като описва конкретните организации какви продукти и услуги предлагат и в какъв размер. В повечето случаи при фирмите за бързо кредитиране минималната сума за заем е от 50 лв. Също така на платформата са ясно представени и лихвите и оскъпяването по различните кредитни оферти, за да може потребителят по-лесно да се ориентира на коя да се спре.

Тъй като към днешна дата компаниите, предлагащи дистанционно кредитиране, са наистина огромно количество, което непрекъснато расте, кредитоискателите ще трябва да отделят много време, за да проследят различните предложения. Особено, когато не познавате този сектор, опасността да пропуснете най-добрата оферта за вашите финансови нужди е наистина реална. Затова подобна електронна платформа като podkrepa.eu ви помага с по-големите кредитни институции и предпочитаните кредитни продукти на пазара, които са и най-търсени. Така потребителите могат лесно да сравнят изискванията на кредитните организации и къде ще им е най-изгодно да получат своя кредит. Електронният каталог включва и конкретно описание на стъпките за кандидатстване за заем в отделните фирми. Има ги и в обобщен вид, за да са наясно потребителите какво ги очаква принципно при заявяване на бърз кредит, а именно: регистрация и създаване на онлайн профил в онлайн системата на избраната фирма; попълване на лични данни; избор на кредитен продукт, сума и време за връщане на кредита; изпращане на електронна заявка; одобрение на искането от страна на фирмата, което обикновено е под формата на есемес. Различните кредитни организации могат да предлагат и допълнителни опции за кандидатстване извън споменатата, но отново процесът по кандидатстването е максимално лесен, удобен и без гишета.

Когато спешно имаме нужда от пари на заем


Кога стигаме до ситуацията да взимаме кредит:


Всеки от нас понякога е изпадал в непредвидена финансова криза, която е ограничавала спокойствието му. Често ни се е налагало да търсим пари на заем от близки и приятели, но понякога дори този подход не гарантира решение на нашия проблем и финансовата ни стабилизация.

Ако не можем да разчитаме на най-близките си хора при осигуряването на пари на заем, то може би е добра идея да се обърнем към кредитна организация. Такава работа ще ни свършат банките, заложните къщи или кредитните компании. Първите две обаче имат редица недостатъци, като при банките това е тромавата процедура, а при заложните къщи ниската оценка на нашите вещи е нещо, което може да възпрепятства осигуряването на нужния ни размер бърз заем онлайн.

Остава ни да се обърнем към кредитните компании, които натрупаха сериозно потребителско доверие в последно време. От съвсем нови за пазара, те се превърнаха в лидери при отпускането на кредити, като към настоящия момент най-голям дял в броя кредити у нас се заема именно от тези организации.

Защо обаче те процъфтяха?

Лесно е да открием отговора, а именно скорост и условия. Значително по-високата скорост на действие, често описвана като „бърз кредит до един час” допринесе за детронирането на банковите организации. Що се отнася до заложните къщи, то кредитните компании предлагат бързи кредити в размер, желан от клиента. Така той успява ефективно да планира погасяването му и да покрие належащите текущи разходи до степен, която да осигури спокойствието му.

Как да изберем кредитна компания?

    Разгледайте условията на избрана организация
    Сравнете лихвите
    Вижте потребителски мнения за предлаганата услуга
    Вижте дали предлага подходящ срок и размер
    Проверете законността на действия на компанията т.е. дали е лицензирана

Безлихвен бърз кредит?

Сега можете да получите бърз заем, който е до заплата и е без лихва, ако сте нов или лоялен клиент на фирмата, Възползвайте се още днес, за да спите довечера спокойно.